TEKNISK

TRYGHED VED

DET TEKNISKE

TEKNISK – Nemt og TRYGT

 

Avanceret teknologi uden tidsspilde og besvær:

 

Sensoren måler kapacitet i bleen. Inko-Senderen sender målingerne via et wifi-netværk. Et GDPR-sikret program i skyen analyserer og lagrer, og så sørger Wear&Care® selvfølgelig altid for en hjælpsom hilsen i rette tid – på computer, tablet, telefon eller andet foretrukket device.

De nødvendige tekniske forberedelser før implementeringen af Wear&Care® er hurtigt klaret, og i samråd med det enkelte center og kommunens egne eksperter, står vi for at supervisere eventuel opsætning eller tilretning af de nødvendige foranstaltninger.

Wear&Care teknisk
CIRCLE_WCT.png
VIDEO_THUMB.png

< SE VIDEO

Produktchef Anne Cordel om det tekniske – lige så nemt at gå til, som det er avanceret 

3D%20tn_edited.jpg

< SE

 

instruktionsVIDEO

Hvordan virker Wear&Care®? 

I denne video bliver det fortalt på under 1 min.

wifi & OPLADNING

Wear&Care® har kun brug for et tilgængeligt wifi-netværk, samt de mobile kalde-devices, der allerede er standard: Telefoner, Dect eller Tunstall, for eksempel. Derudover skal Inko-Sendere af og til oplades, og det sker ved blot at tilslutte de medfølgende opladere en helt almindelig stikkontakt.

vigtigst af alt

Når det hele er opsat, installeret og implementeret, skal medarbejderne udelukkende koncentrere sig om at påsætte sensor og Inko-Sender på bleen, og så ellers trygt gå videre med andre opgaver, velvidende at Wear&Care® siger til, når en ble bør skiftes.

SITEMAP

privatlivspolitik

VIDEOER

Wear&Care ApS

Besøgsadresse

Elektronvej 10 

2670 Greve

Tlf: +45 53 57 16 56

CVR. 3460 7834

logo_boks_50.png